Een zeldzaam universum in
vier goede handen

GIF1

Welkom bij restaurant Pluriel

Een karaktervol oord waar de keuken van weleer wordt vereerd aan het houtvuur. De betrachting is om onze klanten zich te laten onderdompelen in een oprechte ervaring. Mede dankzij de open keukeninrichting, wordt u nauw betrokken in het balletschouwspel tussen de keukenmeesters en gelijktijdig treedt u op als acteur bij de samenstelling van de gerechten. Uw ervaring speelt zich af in een hartelijke en ontspannen sfeer.

2 Chefs - 2 Eigenheden - 2 Universa

Het Duo van chefs, Loélia Gachadodat en Vadim Poncelet verwelkomen u bij hen thuis om de symbiose van hun universa te ontdekken in een gastvrij en warmhartig oord.
Voor beide bleek de keuken meer dan een evidentie te worden. Wat initieel begon bij een eerste kennismaking op de schoolbanken van ‘L’école Ferrandi’ te Parijs , aangevuld met leerrijke ervaringen bij bekende restaurants waaronder Taillevent ** in Parijs, Massimo Bottura *** in Italië en Arabelle Meirlaen * in België, verzegelde zich in het lot van beide levensgenieters om samen aan dit mooi avontuur te beginnen. De samensmelting tussen de culturen werd de inspirerende voedingsbodem voor een grenzeloze keuken. Precies in dit restaurant geven zij vandaag hun verbeelding en creativiteit de vrije loop, versterkt door hun passie voor gastronomie.

Fichier 29Creme

Onze keuken

Met zijn primitief en authentiek karakter, vervult het houtvuur haar smaakmakende rol. Dagelijks wordt het houtvuur alle eer aan gedaan en staat het centraal in de hemelse en creatieve keukenbeleving waar gebruik wordt gemaakt van lokale- en seizoenproducten. Redenen genoeg wellicht om u hier vaak te mogen verwelkomen.

De kaart

Ons menu verandert regelmatig volgens de seizoenen en de aankomst van producten van onze leveranciers. Als u er meer over wilt weten, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of op sociale netwerken.

Pluriel

Het restaurant u zich toeëigenen :

Graag verwelkomen wij u om uw evenement te organiseren zoals u zich dat voorstelt. Neem gerust contact op per email of per telefoon en laat ons samen uw dromen verwezenlijken.

Wegwijs tot bij ons

De locatie: :

58, Rue de la Colline

6890 Libin

Uurregeling: :

Donderdag : Avond

Vrijdag : Middag en Avond

Zaterdag : Avond

Zondag : Middag en Avond

Maandag : Middag en Avond

Een tafel reserveren: :

Telefonisch

+32 61 23 23 94

+32 471 32 70 06
Per email :

 contact@plurielrestaurant.be